Op zoek naar een goede loodgieter in Bergeijk en omgeving? Daris Installatietechniek staat voor u klaar. Wij verrichten loodgieterswerkzaamheden van A tot Z.

Sanitair

Het plaatsen van sanitair kunt u het beste overlaten aan een ervaren installateur. Sanitair en loodgieterswerk gaan hand in hand, en een goede aansluiting van het sanitair is van groot belang. Wanneer de aansluiting niet correct is uitgevoerd kan dit jarenlang voor vervelende problemen zorgen. Daris Installatietechniek voert haar sanitair klussen met oog voor detail uit.

Riolering

Voor het aanleggen, repareren en ontstoppen van uw riolering kunt u bij ons terecht. Wanneer u problemen heeft met uw afvoer / riolering is het belangrijk om snel in te grijpen. Een verstopt en vervuild riool is niet alleen een vervelend probleem, het kan gemakkelijk meer schade veroorzaken. Ook voor het aanleggen van compleet nieuwe riolering kunt u Daris Installatietechniek Bergeijk inschakelen.

Gas

Voor het aansluiten van gastoestellen van welke aard dan ook moet u een professionele installateur inschakelen. Wij werken volgens normeringen en veiligheidsvoorschriften, dit is bij werken met gas van groot belang.

Een greep uit onze werkzaamheden met betrekking tot gas

  • Installatie & onderhoud CV-ketels, geisers & boilers
  • Aansluiten fornuizen en kachels
  • Aanleggen van gasleidingen
  • Vervangen & afdoppen van bestaande leidingen
  • Aanleggen rookkanaal (rookgasafvoer)

Water

Voor complete aanleg of onderhoud aan uw huidige waterinstallatie kunt u bij Daris Installatietechniek Bergeijk terecht. Een waterleiding netwerk is complex en vraagt om vakmanschap en een doordacht ontwerp. Zaken als de lengte van de leidingen, de dikte en temperatuur zijn van groots belang. Daris Installatietechniek heeft de kennis en middelen in huis om een waterleidingnetwerk van hoge kwaliteit aan te leggen en deze te onderhouden en repareren wanneer nodig.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.