Badkamers

Daris Installatietechniek biedt totaaloplossingen als het gaat om badkamer renovatie, of een geheel nieuwe badkamer in omgeving Bergeijk. Of het nu gaat om enkel sanitair, complete nieuwbouw of volledige renovatie. Wij zijn er om uw visie te realiseren.

Renovatie

Toe aan een nieuwe badkamer? Volledige badkamer renovatie of vernieuwing van bepaalde elementen? Daris Installatietechniek Bergeijk staat voor u klaar.

Wij maken uw visie werkelijkheid. Samen vertalen wij uw wensen in een praktisch concept en kijken daarbij naar de beste oplossingen in uw situatie. Wij verzorgen de volledige installatie van leidingwerk tot oplevering.

Uw badkamer geheel volgens uw wensen

Uw badkamer is de plek in huis waar u echt even een momentje voor uzelf kunt pakken. Des te belangrijker is het, dat uw badkamer prettig en comfortabel aanvoelt. In de loop der jaren veroudert een badkamer en kan deze gedateerd gaan aanvoelen. Hierdoor gaat het gevoel van comfort verloren.

Daris Installatietechniek staat klaar om uw badkamer op te frissen. Of u nu denkt aan nieuw tegelwerk of een complete renovatie. Wij denken met u mee en geven u advies over wat in uw situatie de beste oplossing is.

Leidingwerk

Heeft u last van lekkage of nare geurtjes in de badkamer? Dan kan uw leidingwerk het nodige onderhoud gebruiken. Daris Installatietechniek Bergeijk kan de situatie eens komen bekijken en passend advies geven over de uit te voeren werkzaamheden.

Wanneer uw leidingwerk aan vervanging toe is, gaat dit vaak gepaard met het vernieuwen van de sanitaire voorzieningen. Zo krijgt uw badkamer weer een frisse aanblik en voelt deze als nieuw aan. Lees meer over ons loodgieterswerk.

Neem contact met ons op

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en maken graag een afspraak om samen met u uw wensen te bespreken.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.